Snygga billiga koftor från H&M

Jag beställde denna koftan för endast 99:- på H&M. Den ser exakt ut i verkligheten som på bilden och materialet är superlent och strechigt. Helt klart ett värt köp och finns även i svart och lila färg!
Finns även en lång modell för 129:- som jag missade när jag beställde min. Sett tjejer i min skola med dessa och de är riktigt snygga på!

Fri frakt

Rekommenderar dessa sjukt snygga byxor från Gina Tricot. De har hål i perfekt mängd och baken påminner om Hollister. Det är fri frakt på Ginas hemsida så vill ni ha de kan ni beställa de för 499:- vilket inte är mycket för ett par snygga byxor!

Mina favoritparfymer

Detta är inte en parfym man vänder sig till i första hand, vilket jag inte heller gjorde. Jag fick nämligen den av min mormor lite spontant en dag. Gud, den lukar så himla gott, det är väldigt svårt att beskriva en parfym men tjejigt fräsch är nog en bra förklaring!
Paris Hilton, Can can. Min kompis från grundskolan hade alltid på sig denna. Jag var mer eller mindre besatt av lukten men ville inte köpa den för att härmas, haha! Så när vi äntligen gick ut nian kände jag att det var läge och doften kan man beskriva luktar sött Britney Spears fantasy fast på ett annat sätt. Jag har båda men denna är favoriten!
Detta är nya Escada parfymen born in paradise! Var inne på Kicks och letade en födelsedagspresent, gick fram till denna och sprutade spontant på min jacka. Slutade med att jag gick runt i 3 dagar och luktade på den då jag helt fastnade för doften. Helt i min smak då det doftar sött men inte överdrivet och verkar även hålla bra då min jacka luktade en vecka efteråt med endast ett sprut! Har inte köpt den en men ska nog göra det snart.

Ibland undrar man..

 

Beställt

Precis beställt dessa T-shirt/tunikor från H&M. De kostade endast 99:- styck så tycker ni kan göra detsamma! Finns även i blå och punderrosa färg. :)
 
 

Detaljerad tipsning på 4 mascaror jag använt

Detta är mascaran jag använder för tillfället. False lash effect från Maxfactor. Det är den mascaran som passar mig bäst då det är omöjligt att få klumpar med den vilket är viktigt för mig då jag har väldigt många täta men korta ögonfransar. Den skapar en väldigt tjock och fyllig look dock blir längden inte maximal. Så om du har lättklumpade fransar, är detta en mascara som kan fungera för dig!
Detta är False Lash Telescopic från Loreal. Jag hade otroligt mycket problem med denna från början då den klumpar fransarna väldigt lätt, vilket jag innan skrev var ett problem för mig då mina är många och täta. Men när jag lärde mig hur jag skulle applicera för att inte klumpa blev de otroligt långa! Så denna mascara rekommenderar jag till dig som inte har så täta fransar men även till dig som har det om du är proffs på applicering för längden denna mascara skapar är fantastisk!
Denna använde jag konstant förr, Masterprice Max från Maxfactor! Den klumpar inte fransarna och gör de rätt långa. Låter kanske som den perfekta mascaran men då borsten är väldigt liten tar dett ett bra tag att applicera om man vill ha markerade och fylliga fransar som jag. Annars rekommenderar jag den till alla!
Colossal volym express från Maybelline. Det enda jag har att säga om denna är att den inte funkade för mig och fullständigt klumpade mina fransar. Rekommenderar den endast till de med rätt så separerade fransar då den skapar fin längd!
 
 
Hoppas ni gillade inlägget, kram!

Back on track

Efter en sinnessjukt lång bloggpaus är jag tillbaka! Jag är numera snart 18 år gammal men med samma stora intresse om mode! Jag kommer tipsa om så mycket jag bara kan men skulle uppskatta om ni kommenterade frågor om vad ni vill att jag ska skriva om. Då jag är väldigt duktig på allt som har med hår att göra är det fritt fram att fråga vad ni vill om det också! :)