Annorlunda tipsning

Denna parfymen fick jag i julklapp för några år sedan, jag har aldrig riktigt tyckt om den vilket kan vara anledningen till varför det hållt så länge, haha! Men de gångerna jag faktiskt använt parfymen har jag fått väldigt mycket komplimanger från både mina tjej och kill kompisar! Så därför rekommenderar jag denna parfym för att jag nästan garanterar att omgivningen kommer tycka att du luktar väldigt gott!

New in

Köpte mig ett par boots igår i Kista centrum hos Belle shoes. Jag blev direkt kär eftersom det var precis sånna vinterskor jag letat efter, skillnaden är att de jag köpte har mattsvarta nitar, tyvärr hittade jag ingen bild.
499:- blev priset, ett riktigt kap om ni frågar mig, jag köpte även skorna i en storlek större så jag kunde ha ett par varma sockor i!
Mina hade som sagt mattsvarta nitar. Älskar de!

Peplum

Ändå sen peplum trenden började för ungefär ett halvår sen så har jag gillat den skarpt och hoppas att den ska hålla ett bra tag till!
Jag hittade två superfina peplumtoppar på Topshop.com som jag funderar på att klicka hem.
 
Inte allt för dyra och supersnygga!

Svar på lite frågor

Hur brukar ni fira jul?
Har du köpt många julklappar i år?
Vilket är ditt bästa julminne?
 

Svar: Jag brukar fira jul hos min mormor på antingen julafton eller juldagen beroende på när min morbrors familj ska fira hos hans flickän.
Jag har inte köpt några julklappar i år då hela min familj fyller år nära julafton och jag redan köpt det de vill ha samt att min släkt är väldigt liten och mina kusiner är småbarn.
Jag har inget speciellt julminne då vårat firande är väldigt enformingt men en julafton råkade jag hälla ut min pappas glas med rött vin på en vit soffa hemma hos min morbror. Haha! Men det var mest pinsamt..
 
 
vad är det som du tycker är det som gör din blogg speciell? :) 
 

Svar: Det är nog att den inte är personlig, boggen är väldigt materialistisk och rätt så ytlig vilket kanske är bra om man vill läsa en problemfri blogg?
Jag försöker även att inte blogga om mode som inte var och varannan tonåring skriver om i sina bloggar utan försöker hitta plagg som det inte skrivs så mycket om när jag tipsar eller utgå från andra synvinklar.
Dessutom så kommer jag uppdatera väldigt ofta!
 

Har ni några fler frågor är det bara att skriva en kommentar! :)
 

Minns ni när...

...dessa mössor var himla populära och hälften av alla tjejer skulle äga en?
Jag minns att jag hade en röd med vit text på! Den trenden dog ut för ett tag sen, haha!

Julklänning

Många bloggar ständigt om massor med julklänningar som de tycker är fina att ha på julafton. De är väldigt korta och många gånger fyllda med paljetter.
För min del är de klänningarna en aning för mycket till julafton och jag tycker att de passar bättre inför nyår. 
Däför valde jag att själv kika in på Nelly.com för att hitta ett par klänningar som jag tycker lämpar sig till jul och kanske lite äldre kvinnor.
Dessa röda klänningarna tycker jag är två perfekta exempel till en juloutfit.

We all love PINK


Frågor

Ställ gärna frågor om vad som helst! Jag svarar så utförligt jag kan! :)

GUESS

Jag har aldrig riktigt varit en klockmänniska och bär aldrig klockor. Men nu har jag märkt hur snyggt det faktiskt är! När jag köper en klocka ska den vara riktigt snygg och i bra kvalité, jag har redan bestämt mig för att det kommer bli en Guess! Men med tanke på det saftiga priset får den nog vänta ett tag!
 
Spana in dessa godingar!

Favoriter

Mina favorittröjor genom alla tider är GANT tröjorna! Att någon av dessa tröjor finns med på min önskelista i år är ett klart faktum! Otroligt sköna och stilrena!
 
 

Skenet bedrar

Dessa hollister jeans må vara de finaste jeansen jag äger då de sitter så fantastiskt bra på och jag älskar att de inte har den vanliga orangea loggan på bakfickorna.
MEN, fy farao vad de är obekväma! De är otroligt låga i midjan och skaver in i höften som tusan, de har även knappt någon stretch vilket innebär att man knappt kan röra på sig! Men jag tycker de var värda det för ca 700:-.
 
 
Bilderna ger absolut noll rättvisa!

The perfect jeans

Alla tjejer vill ha ett par perfekta jeans som sitter som en smäck!
Själv har jag tyvärr inte hittat ett par jeans som uppfyller alla mina kriterier, men jag har hittat de skönaste jeansen jag någonsin testat!
 
 
Nudie tight long john! Skönare jeans får ni leta efter.
Byxorna finns i olika färger men denna färg är den jag har, jag tror de kostade nästan 1300:- men nu i efterhand var de väl värda det!

Min nya blogg!

Hej!
 
Jag är en 16 årig tjej från stockholm som älskar allt från skor, nagellack, kläder osvosv!
Här kommer jag flitigt blogga om snygga ting jag hittat på nätet eller köpt!
Jag har valt att inte skriva ut mitt namn och kommer att blogga anonymt.
Välkomna till min egna box med mycket style! ;)